<
НОВИНИ ДНЯ: Нафтопереробка в РФ впала до майже річного мінімуму через дронові атаки, - Bloomberg  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Яка кількість населення в Україні буде 2050 року: демографи шокували прогнозом  Наближений до Путіна олігарх виведе частину бізнесу з Росії через вплив санкцій  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отримання  Синоптикиня Наталка Діденко попередила про потужні дощі та повідомила, коли потеплішає  Демонтаж колишньої Арки дружби народів: у КМДА заявили про небезпекувсі новини дня
Політика
Україна
24.02.2023 341

У Білому домі розкритикували «мирний план» Китаю

У Білому домі прокоментували «мирний план» Китаю, заявивши, що війна в Україні може закінчитися навіть завтра, оскільки це «війна вибору» президента РФ Володимира Путіна.

Про це заявив радник Білого дому з питань нацбезпеки Джейк Салліван, передає CNN.

«Моя перша реакція на це полягає в тому, що вони можуть зупинитися на першому пункті, а саме: на повазі до суверенітету всіх націй… Ця війна може закінчитися завтра, якщо Росія припинить напад на Україну і виведе свої війська. Україна не нападала на Росію, НАТО не нападало на Росію, США не нападали на Росію. Це була війна, яку розпочав Путін», — сказав він.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Білому домі розкритикували «мирний план» Китаю 5.00 5 1
Політика / Україна
24.02.2023 341
Еще материалы раздела «Україна»