<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Політика
Світ
25.02.2023 526

Доля України може спіткати й інші держави: політолог назвав країни

За словами есперта, диктатор намагався в силовим способом відродити Російську імперію.

18c7f26013129917bcadf9f9aa2d1f17_25.02.23

Доля України може спіткати також інші країни пострадянського простору. Адже складається враження, що російський президент-диктатор Володимир Путін, окрім своїх імперських замахів та амбіцій, не керується нічим.

Таку думку ТСН.ua висловив політолог, експерт Аналітичного центру "Об’єднана Україна", викладач КНУ імені Тараса Шевченка Петро Олещук.

"Логічне завершення війни - падіння режиму Путіна. Якщо такого завершення не буде, існує ризик того, що доля України може спіткати якусь іншу країну пострадянського простору. Більше того, я переконаний, що в межах цієї війни була закладена агресія і проти інших держав: Молдови, Грузії і не лише", - висловився експерт.

Петро Олещук наголошує, що кремлівський "фюрер" мав намір силовим способом відродити Російську імперію.

Нагадаємо, раніше президентка Молдови Мая Санду заявила про плани Росії здійснити державний переворот у Кишиневі. З її слів, Росія хоче змінити владу в її країні за допомогою протестів опозиції, щоб використати Молдову у війні проти України.

Оценка материала:

5.00 / 1
Доля України може спіткати й інші держави: політолог назвав країни 5.00 5 1
Політика / Світ
25.02.2023 526
Еще материалы раздела «Світ»