<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Не лише Patriot. У Повітряних силах розповіли, поставок яких засобів ППО чекає Україна  У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідкавсі новини дня
Політика
Україна
26.02.2023 2244

Зеленський розповів, хто його розчарував за рік війни

Він наголосив: замість того, аби охороняти державу, люди втекли.

Президент Володимир Зеленський каже, що за рік війни його розчарували ті, хто мали б керувати країною, а натомість виїхали з України та Києва. Пише ТСН. 

Про це глава держави сказав на пресконференції 24 лютого.

"Мене розчарували всі ті, хто покинув країну 24 лютого, хто виїжджав з міст, сіл - люди, які повинні керувати державою, охороняти її, битися за неї. Всі ці люди мене розчарували", - поділився він.

Також Зеленський зізнався, що щодня робить помилки. Але головне, каже глава держави, - не робити фатальні помилки, які б призвели до втрати держави.

Оценка материала:

5.00 / 4
Зеленський розповів, хто його розчарував за рік війни 5.00 5 4
Політика / Україна
26.02.2023 2244
Еще материалы раздела «Україна»