<
НОВИНИ ДНЯ: Замініть всього лише один інгредієнт – і звичний салат "Мімоза" заграє новими фарбами  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Найбільше падіння за 65 років: ціни на какао різко обвалились  Чи готова Франція до інтенсивної війни: генерал розкритикував президента Макрона  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Хто з держслужбовців має право на бронювання від мобілізації: відповідь Міноборони  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травнявсі новини дня
Політика
Україна
26.02.2023 769

Мені байдуже, що буде з Росією після війни – Зеленський

Президент наголошує, що Москва не думає про власну державу.

82bff931c45483439694b310f20f119d_26.02.23

Президент Зеленський каже: йому байдуже, що буде з агресоркою Росією після війни - після її поразки. Пише ТСН. 

Таку думку він висловив на пресконференції 24 лютого.

За його словами, у Кремлі не думають про власну державу та про власних громадян.

"Мені все одно (що буде з Росією після поразки — Ред.). Я вважаю, що у них є своя держава, і вони повинні думати про свою державу. Якщо б вони думали про свою державу, не було б війни. Якщо б вони думали про свою свободу слова, демократію, економічні реформи, про своїх людей — щоб вони не були жебраками, щоб у них не було рабства тощо, — вони були б багатою державою, бо вони природно багата держава", - наголосив глава держави.

До слова, Зеленський також назвав найстрашніший день війни. Таким днем, каже президент, було викриття російських злочинів у Бучі Київської області.

Оценка материала:

5.00 / 2
Мені байдуже, що буде з Росією після війни – Зеленський 5.00 5 2
Політика / Україна
26.02.2023 769
Еще материалы раздела «Україна»