<
НОВИНИ ДНЯ: Лимонади, смузі та мохіто: 5 рецептів прохолодних напоїв для спекотного літа  На Марсі сфотографували «шрам» завдовжки 600 км  У забороненій ОПЗЖ думають над створенням нової партії: що кажуть у Бойка  Зеленський відповів, чи запросять Путіна на наступний Саміт миру щодо України  Як приготувати смачний і поживний сендвіч на сніданок: рецепт з Instagram  Коли Собор архангела Гавриїла: історія свята, традиції  Чи відступить спека в Україні: синоптики дали детальний прогноз до кінця тижнявсі новини дня
Політика
Україна
26.02.2023 498

Сирський відвідав військових, які захищають Бахмут

Командувач Східного угрупування військ генерал-полковник Олександр Сирський відвідав військові частини Сил оборони, які захищають Бахмут та підступи до нього.

imgonline_com_ua_resize_8wmp4tmrl7ip_650x410_26.02.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram Сухопутних військ.

Як повідомляється, в ході роботи командувач Східного угрупування військ генерал-полковник Олександр Сирський перевірив стан справ у підпорядкованих підрозділах, заслухав командирів підрозділів щодо проблемних питань, надав допомогу у їх вирішенні та підтримав військовослужбовців, які мужньо відбивають атаки ворога.

Сирський також подякував всім захисникам, відзначивши їх надзвичайну стійкість та героїзм та нагородив кращих захисників цінними подарунками.

"Основні зусилля російські окупанти зосередили на захопленні Бахмута та його оточенні. Бої ідуть навколо самого міста та на його околицях, - йдеться в повідомленні Сухопутних військ.

Також раніше ми писали, що окупаційні війська поблизу Бахмута змінюють тактику. Вони кидають у бій піхоту, а не артилерію чи іншу техніку.

Оценка материала:

3.67 / 3
Сирський відвідав військових, які захищають Бахмут 3.67 5 3
Політика / Україна
26.02.2023 498
Еще материалы раздела «Україна»