<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°всі новини дня
Політика
Україна
26.02.2023 867

Чи можуть заброньовані працівники виїжджати в закордонні відрядження: Шмигаль дав відповідь

Кабінет міністрів у рішення про систему бронювання на підприємствах не передбачив можливості для військовозобов'язаних виїжджати в закордонні відрядження.

img_7212_650x410_26.02.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на інтерв’ю прем’єр-міністра Дениса Шмигаля українському Forbes.

"Ми не прописували та не передбачали цього в постанові", - сказав він.

Водночас він назвав нову систему бронювання справедливою. "Розробляючи документ, уряд шукав баланс між потребою захистити країну та бажанням втримати економіку. В нас були тривалі дискусії з Генеральним штабом та військовими. Вийшов збалансований документ, який враховує побажання обох сторін", - заявив Шмигаль.

За його словами, якщо раніше на підприємстві можна було забронювати 40% від штату, то зараз до 50% від військовозобов’язаних працівників. "Це справедливіший підхід", - додав він.

Оценка материала:

5.00 / 2
Чи можуть заброньовані працівники виїжджати в закордонні відрядження: Шмигаль дав відповідь 5.00 5 2
Політика / Україна
26.02.2023 867
Еще материалы раздела «Україна»