НОВИНИ ДНЯ: Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°всі новини дня
Політика
Україна
27.02.2023 734

Зеленський розповів про крах режиму Путіна: "Хижаки з'їдять хижака. Знайдуть причину вбити вбивцю"

Президент наголосив, якщо людина підтримує війну - вона вбивця.

94816c2fb9f0599c8913c9eb0c4b58f2_27.02.23

Президент Володимир Зеленський переконаний, що режим кремлівського диктатора Володимира Путіна впаде. Втім, до росіян звертатися українцям не має сенсу, адже там нас не хочуть чути. Пише ТСН. 

Про це глава держави розповів у документальному проєкті "Рік" Дмитра Комарова.

Зеленський наголосив, в Російській Федерації точно настане момент, коли крихкість кремлівськго режиму відчують всередині Росії. Коли саме, глава держави каже, що не знає. Втім переконаний, це обов'язково станеться.

"Тоді хижаки з'їдять хижака. Їм потрібна буде причина. Вони згадають слова Зеленського, ще когось... Вони знайдуть причину вбити вбивцю", - наголосив український лідер.

Зеленський висловив думку про те, що звертатися до населення Росії немає сенсу. Адже громадяни країни-агресорки аплодують та радіють новинам про смерті мирних українців.

"На жаль, вони не чують, це стіна. Те, що після смерті наших людей вони аплодують, замість того, щоб плакати, це колосальна трагедія", - наголосив Зеленський.

Президент каже, що не варто виправдовувати когось. За його словами, якщо людина підтримує війну - вона вбивця.

Нагадаємо, на пресконференції 24 лютого Зеленський сказав: йому байдуже, що буде з агресоркою Росією після війни - після її поразки. За словами президена, у Кремлі не думають про власну державу та про власних громадян.

Також глава дежави заявив, що вже не сяде за стіл переговорів з Кремлем. Висловлюючись про Путіна, президент України сказав: "Не та вже людина, там нема з ким говорити".

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський розповів про крах режиму Путіна: "Хижаки з'їдять хижака. Знайдуть причину вбити вбивцю" 5.00 5 2
Політика / Україна
27.02.2023 734
Еще материалы раздела «Україна»