<
НОВИНИ ДНЯ: Відстрочка від мобілізації через інвалідність батьків: як оформити  Чи готовий Путін до переговорів цього року: Пристайко про плани диктатора  Демократи закликали Пентагон навчити більше українських пілотів на F-16, - Politico  Україну накрила аномальна спека: синоптики шокували прогнозом  Родина Байдена закликала його залишитися у передвиборчих перегонах, - CNN  Вчені виявили іншопланетне життя у Сонячній системі  У вівторок Україну розжарить до +36°: де буде найспекотнішевсі новини дня
Політика
Росія
27.02.2023 613

У Москві парубок прапором України помстився своїм роботодавцям

Про український прапор вже заявили до поліції.

6d6bd53f12dc08e2730e2c113bc97c99_27.02.23

У Москві співробітник пункту видачі Інтернет-магазину "Вайлдберріз" образився на своїх роботодавців і задля помсти наклеїв на пункт прапор України. Пише ТСН, 

Про це повідомляє Baza.

У московському районі Жулебіно 18-річний Вадим влаштувався на роботу у пункт видачі замовлень "Вайлдберріз". Парубок працював там місяць і розраховував, що після цього його оформлять на роботу офіційно. Однак з’ясувалося, що оформлювати Вадима "в білу" роботодавці не планували.

Хлопець образився і вигадав помсту. Так, Вадим прийшов додому і власноруч намалював прапор України, а 22 лютого вранці повісив його на найпомітнішому місці на роботі. Хлопець також зробив селфі на тлі свого малюнка та пішов.

Коли на роботу прийшли інші співробітники пункту видачі, то заявили про прапор до поліції.

Нагадаємо, в Москві 22 лютого затримали Катерину Маєрс, яка до зміни статі була капітаном ФСБ Росії Олександром Чумаковим.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Москві парубок прапором України помстився своїм роботодавцям 5.00 5 2
Політика / Росія
27.02.2023 613
Еще материалы раздела «Росія»