<
НОВИНИ ДНЯ: Розпочинається найцікавіше: Кримському мосту невдовзі настане кінець  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  В Украине в понедельник, 6 мая, ожидается облачная погода. Местами возможны кратковременные дожди  Замініть всього лише один інгредієнт – і звичний салат "Мімоза" заграє новими фарбами  В Україні потеплішає, але будуть грози: прогноз на початок тижня  Найбільше падіння за 65 років: ціни на какао різко обвалились  Чи готова Франція до інтенсивної війни: генерал розкритикував президента Макронавсі новини дня
Політика
Світ
27.02.2023 467

“50 країн хочуть стерти Росію з лиця Землі”: Медведєв побачив “імперію різноманітних ворогів”

Прихвостень Путіна заговорив про "неофашисти" не лише в Україні, а й у всій Європі.

50b725aa62200039859edac3eb9e3998_27.02.23

У суботу, 25 лютого, заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв заявив, що щонайменше п'ятдесят країн світу намагаються стерти Росію "з лиця Землі". Пише ТСН. 

Про це йдеться у його статті, опублікованій в російському пропагандистському виданні "Національна оборона", яку цитує інформаційне агентство Baha.

“Знову перед нами майже ціла імперія різноманітних ворогів: українських та європейських неофашистів, США, інших англосаксів та їхніх васалів”, – істерично пожалівся Медведєв.

Водночас він похвалився успіхами російського військово-промислового комплексу і заявив, що Росія здатна виробляти “все необхідне для відсічі і придушення будь-якої агресії”.

"У нас достатньо зброї, в тому числі сучасної і високоточної", - сказав Медведєв, стверджуючи, що саме зброя захищає російську територію від "гарячих голів".

Дмитро Медведєв звинуватив країни Заходу в тому, що вони намагаються перемогти Росію як свого "давнього геополітичного супротивника".

"Захід штучно продовжує свою агонію", - самовпевнено заявив прихвостень Путіна.

Нагадаємо, напередодні Медведєв заявив, що російська армія дійде до кордонів Польщі, щоб відсунути “кордони загроз” для Російської Федерації.

Оценка материала:

5.00 / 2
“50 країн хочуть стерти Росію з лиця Землі”: Медведєв побачив “імперію різноманітних ворогів” 5.00 5 2
Політика / Світ
27.02.2023 467
Еще материалы раздела «Світ»