<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Росія
27.02.2023 3217

Конфлікт у Кремлі набирає обертів: Пригожин оголосив полювання на "голову" затя Шойгу

Пригожин хоче навчити зятя Шойгу військової діяльності та відправити на фронт в Україну.

52d1dd123b942e6347a2284124f5dab8_27.02.23

Російський бізнесмен, ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин закликав знайти і привести до нього зятя міністра оборони Сергія Шойгу Олексій Столярова за нібито антивоєнну підтримку та слово "Z-бидло". Пише ТСН. 

Про це пишуться російські пропагандисти із посиланням на заяву Пригожина.

"Потрібно спіймати Столярова і привести його до мене. Я його навчу протягом шести тижнів, а оскільки я сам є Z-бидлом, то допоможу йому виправитися, відправивши його на бойові дії. Я не зовсім зрозумів першу частину запиту, але оскільки там було питання: "Вдути чи не вдути", то перед цим можна йому "вдути", - сказав він.

Що так розізлило Пригожина

Зять міністра оборони Сергія Шойгу Олексій Столяров вподобав у забороненій на у Росії соціальній мережі Instagram антивоєнний пост. А також нназвав росіян, які підтримують війну РФ проти України, "Z-бидлом".

Російський журналіст Юрій Дудь опублікував нібито антивоєнний допис, який присвячений роковинам повномасштабної війни в Україні. Зокрема, у тексті йдеться, що російські війська зруйнували десятки українських міст та вбили тисячі мирних жителів України. Це повідомлення лайкнув Столяров. Після чого росіяни завалили його повідомленнями з обуреннями, мовляв, чого він не на війні. У відповідь він назвав їх "Z-бидлом". Однак після того, як на це звернули увагу ЗМІ, Столяров почав заперечувати, що лайкнув пост.

Оценка материала:

5.00 / 4
Конфлікт у Кремлі набирає обертів: Пригожин оголосив полювання на "голову" затя Шойгу 5.00 5 4
Політика / Росія
27.02.2023 3217
Еще материалы раздела «Росія»