<
НОВИНИ ДНЯ: Опади та до + 25°С: прогноз погоди по Київщині на 16 червня  Наступ чи оборона: що українці думають про стратегію у війні з Росією  Більше сонця та до +33°C: прогноз погоди в Україні на тиждень із 17 червня  У неділю дощу не прогнозують лише на заході України  На вихідних погода в Україні почне змінюватися   На вихідних в Україні дощитиме майже в усіх областях  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогнозвсі новини дня
Бізнес
Економіка
26.02.2023 556

Яким буде курс долара в березні

Гривня до долара з початку року суттєво зміцнилася. І ця тенденція може продовжуватися у березні.

Про це пише Telegraf із посиланням на директора департаменту казначейства АТ "КОМІНБАНК" Германа Марченко.

Він припускає, що у лютому було сформовано валютний коридор на найближчі півтора чи два місяці, а саме 39,5 — 41 грн за долар.

"Загалом є всі підстави вважати, що ситуація на валютному ринку в березні буде схожа на лютневу", - сказав експерт.

Однак при цьому на валютний ринок у березні тиснуть військові ризики. Втім, віра українців у ЗСУ, а також психологічна стійкість до можливих атак, які можуть зробити росіяни, нівелюють панічні настрої.

Також свою думку щодо ситуації на валютному ринку цієї весни висловив економіст Данило Монін. Він також оптимістичний настрій щодо курсу долара. За словами експерта, курс може почати стрімко зростати, лише якщо будуть затримки з надходженнями фінансування. Але водночас він вважає, що цієї весни ситуація з курсом буде стабільною.

Оценка материала:

5.00 / 2
Яким буде курс долара в березні 5.00 5 2
Бізнес / Економіка
26.02.2023 556
Еще материалы раздела «Економіка»