<
НОВИНИ ДНЯ: Аномальний дефіцит кадрів: в Україні у трьох галузях злетіли зарплати  Аномальна спека і штормове попередження: якою буде погода в Україні 1 липня  Голова СБУ пообіцяв "сюрпризи" для новітніх російських систем ППО у Криму  Дебати майже не вплинули на рівень підтримки Байдена та Трампа, - опитування  Припинити російські бомбардування КАБами можна одним ударом: що для цього потрібно — Forbes  Україну накриє нестерпна спека: коли очікувати високої температури повітря   Росія, Китай та КНДР не будуть ворогами США, - Трамп назвав умовувсі новини дня
Політика
Україна
27.02.2023 477

Українська армія буде готова перейти у наступ навесні — Скібіцький

Українська армія може готова перейти у наступ навесні.

8c6035c1eab8048b626a6ab5b47bcd56_27.02.23

Про це заявив заступник начальника Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький, повідомляє DW. Пише ТСН. 

"Думаю, навесні ми будемо готові до контрнаступу", — зазначив він, додавши, що конкретний момент залежить від низки факторів, включаючи постачання західної зброї.

Скібіцький уточнив, що однією зі стратегічних цілей буде спроба "вбити клин у російський фронт на півдні між Кримом і материковою частиною Росії". Заступник голови ГУР не виключив також, що Україна завдаватиме ударів по складах зброї на території Росії, зокрема, в Білгородській області. "Звідти стартують атаки на Україну. Це становить загрозу, наприклад, для Харкова", — сказав він.

Мета анонсованого контрнаступу – "звільнити всі окуповані території України, включаючи Крим". "Ми зупинимося лише тоді, коли відновимо країну у межах 1991 року", — наголосив Скібіцький.

Оценка материала:

5.00 / 1
Українська армія буде готова перейти у наступ навесні — Скібіцький 5.00 5 1
Політика / Україна
27.02.2023 477
Еще материалы раздела «Україна»