<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Політика
Україна
26.02.2023 421

Поки Росія не фрагментується, війна не зупиниться — Данілов

До того часу, поки Росія не фрагментується, ніяка війна зупинитися не може.

Про це сказав секретар РНБО Олексій Данілов під час марафону "Радіо Свобода".

"У мене своє бачення, в який спосіб має завершитися ця війна. До того часу, поки Росія не фрагментується, до того часу, поки ми будемо в небезпеці відносно цієї божевільної сусідки, ніяка війна зупинитися не може. Я хочу, щоб ми це з вами мали на увазі", - сказав Данілов.

Він зазначив, що припинення використання зброї не означатиме закінчення війни, бо це вже було. "Пам’ятаєте, як підписували «Мінськ-1», «Мінськ-2». Зараз вони там розповідають, що це у них був якийсь план. Ніякого плану у них не було", - наголосив секретар РНБО.

Оценка материала:

5.00 / 1
Поки Росія не фрагментується, війна не зупиниться — Данілов 5.00 5 1
Політика / Україна
26.02.2023 421
Еще материалы раздела «Україна»