<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Світ
28.02.2023 536

Як можна було уникнути війни Росії проти України: Фейгін розповів про єдиний шанс

На думку Марка Фейгіна, Путін має до кінця через все це пройти, аби це стало для нього історичним уроком.

672f695feef757d373fe8903868f8429_28.02.23

Війни Росії проти України можна було уникнути тільки одним способом, але він практично нереальний. Пише ТСН. 

Про це розповів російський правозахисник і блогер Марк Фейгін на своєму YouTube-каналі FeyginLive.

"Уникнути війни, на жаль, було неможливо. Шлях уникнення був тільки один — військовий, якби до вторгнення Москви Захід зосередився, надав більшу допомогу Україні і почав діяти сам. Але так не прийнято, бо це б дійсно створювало ілюзію провини з боку Заходу, який би почав перешкоджати агресії і діяти як силовий суб’єкт, допомагаючи Україні, в тому числі за рахунок вторгнення в Крим та на Донбас. Цього навряд чи варто було очікувати, тому в цьому сенсі дії Путіна були фатальними", – зазначив він.

На думку Фейгіна, якби Путін знав, чим це для нього завершиться, він би ніколи не наважився на вторгнення в Україну. "Тому що холодний подих смерті – це страшне наслання, яке Путін відчуває. Особливо розуміючи, що ти свиня, яку всі ненавидять. Тим не менш, він ризикнув. Я гадаю, що підуть десятиліття на аналіз всього цього, приховані архіви. В кінцевому результаті, це його рішення. Він має до кінця через все це пройти, аби це стало для нього історичним уроком. Так падають династії, диктатори, імперії", – резюмував правозахисник.

Нагадаємо, Марк Фейгін розповів про розкол у кремлі та заявив, що Путін опинився у дуже складному становищі, звідки не може вибратися.

Оценка материала:

5.00 / 1
Як можна було уникнути війни Росії проти України: Фейгін розповів про єдиний шанс 5.00 5 1
Політика / Світ
28.02.2023 536
Еще материалы раздела «Світ»