<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Росія
01.03.2023 879

Путін заявив, що ФСБівці воюють в Україні і зазнають втрат

Президент РФ навіть висловив подяку так званому керівництву і всім співробітникам ФСБ.

Очільник Кремля Володимир Путін під час своєї промови на колегії ФСБ розповів, що підрозділи цієї спецслужби брали "пряму участь" у війні проти України, і зазначив, що в їхніх лавах є втрати. Пише ТСН. 

Про це йдеться у пропагандистських росЗМІ.

"У лавах спецслужби є втрати під час спецоперації (повномасштабна війна Росії проти України – ред.)".

Також Путін висловив подяку так званому керівництву і всім співробітникам ФСБ, "особливо тим, хто діяв на передньому краї, на звільнених територіях, у прифронтовій зоні та в тилу противника".

Як зазначали раніше, очільник Кремля закликав представників ФСБ посилити контроль за кордоном РФ і України. Путін наказав "поставити заслін на шляху диверсійних груп, припиняти спроби незаконного провезення на територію Росії зброї та боєприпасів".

Також посол України в Японії спрогнозував, чи постачатиме Пекін Москві зброю. За словами Сергія Корсунського, Путін перетворює Росію на молодшого брата.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін заявив, що ФСБівці воюють в Україні і зазнають втрат 5.00 5 2
Політика / Росія
01.03.2023 879
Еще материалы раздела «Росія»