<
НОВИНИ ДНЯ: Феєрія смаку! Соковиті українські сальники: як їх приготувати за старовинним рецептом  До Києва йдуть дощі: синоптики назвали точну дату, коли почнуться опади  Чи мають право правоохоронці доправляти до ТЦК людину, оголошену в розшук: пояснення голови Нацполіції  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  До України йдуть дощі: якою буде погода на наступному тижні  Цінові перепади. Як війна змінила ринок нерухомості Харкова і скільки коштує житло  Путін боїться того, що може дати саміт миру, - Зеленськийвсі новини дня
Політика
Світ
02.03.2023 425

"Путін наляканий": політолог пояснив слова диктатора щодо "розпаду" Росії

Розпочата війна проти України є найгіршим кроком Путіна проти росіян, вважає експерт.

a415cec1cbbc976d48240f402e85c1f1_02.03.23

Кремлівський диктатор Володимир Путін уперше почав поширювати тези, що, мовляв, РФ хочуть знищити, що свідчить про брак меседжів для внутрішньої пропаганди. Однак навіть росіяни вже мало вірять у цю пропаганду. Пише ТСН. 

Про це 24 Каналу розповів політолог Микола Давидюк.

На думку Давидюка, війна Росії проти України – це найгірший крок Путіна проти росіян, це його війна проти самої Росії.

За словами політолога, Путін не може визнати, що розпочав війну безпідставно, він наляканий і "почав грати ці наративи про начебто знищення РФ".

Давидюк вважає, що той факт, що Путін "ховається в бункері", і додав диктатору проблему з психікою.

"Ці заяви (про розвал Росії) не від того, що він розвивається як людина чи країна або його армія щось захоплює. Нічого з цього немає, цей "гриб" гниє і заражає своєю пліснявою всю Росію. Вона теж почне гнити", – сказав політолог.

До слова, Путін в інтерв'ю російським пропагандистам висловив твердження, що Захід нібито прагне розділити Росію. Диктатор переконує росіян, якщо він зі своїми окупантами програє у війні проти України, то РФ припинить своє існування.

Крім того, Путін під час своєї промови на колегії Федеральної служби безпеки РФ наказав виявляти та припиняти протизаконну діяльність тих, хто намагається розколоти, послабити суспільство його країни.

На думку британської журналістки, у Росії можуть статися істотні зміни лише після важкої поразки Путіна в Україні. У такій ситуації "відповідальні політики" можуть відмовитися виконувати накази диктатора РФ, які можуть розглядатися як загроза стабільності Росії.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Путін наляканий": політолог пояснив слова диктатора щодо "розпаду" Росії 5.00 5 2
Політика / Світ
02.03.2023 425
Еще материалы раздела «Світ»