<
НОВИНИ ДНЯ: Інші правила. Як у США обиратимуть президента країни і які можуть бути сюрпризи  Мільйони людей стануть свідками рідкісного параду із шести планет: чи побачать його українці  Гідрометцентр попередив про дощі з грозами на Київщині: коли погіршиться погода  До України почали повертатись перші фахівці в обслуговуванні F-16, - Євлаш  24 травня подекуди короткочасні дощі та грози, вдень до +26°  В Україні знову похолодає: синоптик назвав конкретні дати  Літні "плюси" будуть не скрізь. Синоптик розповіла про погоду на завтра в Українівсі новини дня
Політика
Україна
02.03.2023 610

Путін зазнав п’ятої великої поразки з дня повномасштабного вторгнення – Кулеба

Україна перемогла зимовий терор Путіна.

641b9900078b34780d76d45aba8a94f4_02.03.23

У перший день весни, 1 березня, президент РФ Володимир Путін зазнав п'ятої великої поразки з дня повномасштабного вторгнення - Україна перемогла його зимовий терор. Пише ТСН. 

Про це написав міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба на своїй сторінці в Facebook.

"Ми вистояли найважчу в своїй історії зиму. Нам було холодно і темно, але ми були незламні", - зазначив Кулеба.

Також він перерахував попередні чотири поразки Путіна. Перша була тоді, коли українці з перших хвилин наступу не дали йому паралізувати себе страхом.

"Друга - коли ми зірвали план російського бліцкригу. Україна не впала ані за три дні, ані за сім, ані за місяць, ані за рік. І ніколи не впаде. Третьої поразки ми завдали РФ на дипломатичному фронті: світова коаліція за Україну, резолюції, ізоляція, потоки зброї, санкцій, енергетичної, фінансової та гуманітарної допомоги Україні", - зазначив Кулеба.

Четвертою поразкою, за словами міністра, стала втрата Росією великої частини окупованих територій України внаслідок ефективних дій та контрнаступів Збройних сил і решти Сил оборони України.

Нагадаємо, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомив, що Україна не згодна щонайменше з одним пунктом китайського "мирного плану" щодо припинення війни, проте документ ще вивчають.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін зазнав п’ятої великої поразки з дня повномасштабного вторгнення – Кулеба 5.00 5 2
Політика / Україна
02.03.2023 610
Еще материалы раздела «Україна»