<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  В Україні розширили географію населених пунктів, де можна купити житло в рамках "єВідновлення"  Блінкен детально розповів про план США, що допоможе Україні "міцно стояти на ногах"  Щоб котлети були соковитими, що рекомендують досвідчені господині додати до фаршу  Путін помиляється, розраховуючи на тривалу війну: Блінкен назвав причини  Яка пенсія "світить" українцям із зарплатою у 20 тисяч: розмір здивує  Мобілізація чиновників: у Міноборони пояснили, кого можуть призвати до ЗСУвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.03.2023 712

До +10 тепла. Синоптики розповіли про погоду на другий день березня

У четвер, 2 березня, в Україні очікується відчутне потепління. Подекуди стовпчики термометра піднімуться до рекордних +10 градусів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр.

Дощі та сніг

Хмарно з проясненнями. Без опадів.

Вітер

північно-західний 7-12 м/с.

Температура повітря

вночі 1-6° морозу, в Карпатах до 10° морозу; вдень 1-6° тепла, у південній частині та на Закарпатті 5-10° тепла.

Як повідомлялось, в Україні цього тижня буде переважно без опадів. Однак синоптики попередили про температурні стрибки від -11 до +13 градусів.

Нагадаємо, у березні 2023 року середня місячна температура в Україні прогнозується в межах від 2 до 7 градусів тепла. Це на 2 градусів вище за норму.

Оценка материала:

5.00 / 2
До +10 тепла. Синоптики розповіли про погоду на другий день березня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
02.03.2023 712
Еще материалы раздела «Суспільство»