<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Як приготувати відбивні з ідеальним щільним кляром  ЗСУ атакували секретну військову базу РФ у горах Криму: що про це відомо  В Україні 16 травня переважно без опадів, вдень до +18°  В Києві стане тепліше: прогноз на 16 травня  Натяк на потепління: як зміниться погода в Україні 16 травня  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусіввсі новини дня
Політика
Світ
03.03.2023 512

У Росії закликають добити українську інфраструктуру авіацією: Жданов оцінив загрозу

У Москві погрожують добити українську інфраструктуру авіацією. Жданов називає це "безглуздими ідеями".

220cc246dd8cc8bcffde0fdf3c64a6a2_03.03.23

Російські пропагандисти закликають бомбити українську інфраструктуру авіацією. Військовий експерт Олег Жданов оцінив, наскільки реалістичними можуть бути такі погрози.

Про це він розповів в інтерв’ю ТСН.ua.

Жданов нагадав, що російські токшоу направлені на внутрішнє споживання. На його думку, пропагандисти намагаються якось задобрити російське суспільство. Адже минув вже рік від початку повномасштабного вторгнення і російське суспільство починає задавати собі питання "а за що ми воюємо".

"Тут треба щось казати супільству, навіть пропонуючи такі безглузді ідеї. І вони кажуть: "Ми ще ж не піднімали авіацію. Зараз ми піднімемо авіацію і як вдаримо бомбами". Ніхто не задається питанням, чи зможуть вони залетіти у повітряний простір України. І коли востаннє літаки РФ залітали вглиб нашої території? Якщо вони спробують це зробити і будуть великі втрати авіаційного парку, тоді вони будуть задавати такі питання. Тоді знову (росіяни. – Ред.) писатимуть у соцмережах, що їхні генерали – дурні, і треба когось розстріляти. А зараз гасла. Росія це, як і СРСР, – країна гасел", – підсумував експерт.

Раніше Олег Жданов підбив підсумки зимової воєнної кампанії та зробив прогнози на весну. Також він пояснив, чому на Луганському напрямку ЗСУ зупинили наступ і перейшли до оборони.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Росії закликають добити українську інфраструктуру авіацією: Жданов оцінив загрозу 5.00 5 2
Політика / Світ
03.03.2023 512
Еще материалы раздела «Світ»