<
НОВИНИ ДНЯ: Грози, град і шквали: українців попередили про різке погіршення погоди  На Україну і РФ чекає "смертельне літо": аналітики WSJ зробили невтішний прогноз  Оладки з кабачків із сиром та шинкою: рецепт швидкої та смачної страви  В Україні 3 липня дощитиме у низці областей, вдень до +22°  Перший під час війни. Головні підсумки візиту Орбана до України  Війна в Україні запустила "ренесанс" танків – які висновки зробили світ і Росія  Якою буде погода в Україні 3 липня: прогноз від синоптикинівсі новини дня
Політика
Світ
03.03.2023 442

Aliexpress заблокував продаж дронів для клієнтів із Росії, - росЗМІ

Aliexpress заблокував продаж дронів DJI та Autel для клієнтів з Росії.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на російське видання Mash.

З нинішнього дня на торговому майданчику росіяни більше не зможуть купити коптери від компаній DJI та Autel. А вже куплені стануть обмежені у функціоналі.

Як повідомляє росЗМІ, формально товарні картки на Алі залишилися, проте після переходу в магазин видає помилку та напис: "Такої сторінки немає". Крім цього, фірма DJI видалила програми для керування дронами з російського AppStore.

На всі скарги DJI відповідає: "просимо вибачення, але ми не надаємо свої послуги росіянам, а також не надаємо послуги з якоїсь військової діяльності, тому спасибі за розуміння".

Нагадаємо, виконавчий директор Renew Democracy Initiative Уріель Епштейн заявив, що Китай не підтримає Росію, за його словами, Пекін на боці переможців.

Оценка материала:

5.00 / 2
Aliexpress заблокував продаж дронів для клієнтів із Росії, - росЗМІ 5.00 5 2
Політика / Світ
03.03.2023 442
Еще материалы раздела «Світ»