<
НОВИНИ ДНЯ: Міжнародні та державні свята в липні 2024 року: чи можна чекати на додаткові вихідні  Грози, град і шквали: українців попередили про різке погіршення погоди  На Україну і РФ чекає "смертельне літо": аналітики WSJ зробили невтішний прогноз  Оладки з кабачків із сиром та шинкою: рецепт швидкої та смачної страви  В Україні 3 липня дощитиме у низці областей, вдень до +22°  Перший під час війни. Головні підсумки візиту Орбана до України  Війна в Україні запустила "ренесанс" танків – які висновки зробили світ і Росіявсі новини дня
Політика
Україна
04.03.2023 889

Коли почнеться контрнаступ ЗСУ: що кажуть у Залужного

2 лютого головний консультант головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного - генерал-майор Віктор Назаров розповів коли почнеться український контрнаступ.

_viyskovi_osin_okopi_facebook_com_ministryofdefe_04.03.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Der Spiegel.

На запитання коли почнеться наступ ЗСУ з метою повернення більшої кількості територій, Назаров відповів, що перед контрнаступом необхідно змістовно підготуватись та дочекатись допомоги, яку нам раніше пообіцяли партнери.

"Коли танки, які нам обіцяли, прийдуть в Україну; коли будуть навчені екіпажі та підготовлені кадри; коли отримаємо достатню кількість боєприпасів", - пояснив головний консультант Залужного.

За його словами сучасна війна - це не просто про технології, а перш за все логістика.

"Кожен генерал повинен звертати увагу на свої резерви. Тільки тоді, коли питання логістики буде вирішене, наступ розпочнеться", - наголосив Назаров.

Нагадаємо, днями секретар комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки, військовослужбовець Роман Костенко розповів який напрямок для контрнаступу ЗСУ найімовірніший.

Оценка материала:

5.00 / 2
Коли почнеться контрнаступ ЗСУ: що кажуть у Залужного 5.00 5 2
Політика / Україна
04.03.2023 889
Еще материалы раздела «Україна»