<
НОВИНИ ДНЯ: Сніг не лише в Карпатах. Синоптик дала прогноз на 19 квітня в Україні  Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвервсі новини дня
Політика
Світ
04.03.2023 617

Росія не здатна виробляти радіолокаційні літаки А-50, - розвідка

Наразі в Росії немає можливості виробляти радіолокаційні літаки А-50.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву представника Головного управління розвідки Міноборони Андрія Юсова під час телемарафону.

"Там (в Росії - ред.) є різні модифікації. Всього близько 10 різних модифікації подібних літаків було. Інша справа не скільки їх є, а здатність їх виробляти", - сказав Юсов.

За його словами, виробляти літаки подібні до А-50 з подібними завданнями, станом на сьогодні, "здеградована промисловість Російської Федерації не здатна".

Крім того, представник розвідки нагадав, що закордонні постачальники реагують на загрозу вторинних санкції.

Нагадаємо, що російський літак А-50 атакували безпілотники, переобладнані під дрони-камікадзе, які переносили вибухівку. Після атаки на літаку змінився колір крил та тарілки.

Сьогодні РБК-Україна повідомляло, що літак А-50 вилетів з Білорусі та перетнув кордон з Росією. Ймовірно, він прямує на Авіаційний ремонтний завод у Таганрозі. Він залишив повітряний простір Білорусі через 40 хвилин після зльоту. Проте назад він не повернувся.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росія не здатна виробляти радіолокаційні літаки А-50, - розвідка 5.00 5 2
Політика / Світ
04.03.2023 617
Еще материалы раздела «Світ»