<
НОВИНИ ДНЯ: Суд відклав вирок Трампу у справі про "хабар порноакторці за мовчання" до вересня  Руйнівний шторм Беріл: дослідники показали "око" урагану з космосу та зсередини  Путін вважає, що виграє війну, затягуючи бойові дії, - ISW  Квасолевий суп з капустою та ковбасою: рецепт страви з простих інгредієнтів  "Кучерявий" Місяць: вчені розкрили таємницю загадкових аномалій на поверхні супутника Землі  Президент Фінляндії оцінив, хто міг би закінчити війну в Україні "одним дзвінком телефоном"  Зеленський назвав країни, які можуть припинити війну в Українівсі новини дня
Політика
Україна
04.03.2023 463

Що потрібно для пришвидшення контрнаступу ЗСУ: експерт пояснив

Контрнаступ України розпочнеться після налагодження логістичних маршрутів.

dff69f81e51fb2c17bbf14c15fc6b293_04.03.23

Налагодження логістики пришвидшить контрнаступ українських військових. Пише ТСН. 

Про це у коментарі Spiegel повідомив головний консультант головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного - генерал-майор Віктор Назаров.

За його словами, перед контрнаступом потрібно змістовно підготуватися та дочекатися допомоги, яку нам раніше пообіцяли міжнародні партнери.

“Коли танки, які нам обіцяли, прийдуть до України; коли будуть навчені екіпажі та підготовлені кадри; коли отримаємо достатньо боєприпасів. Кожен генерал має звертати увагу на свої резерви. Тільки тоді, коли питання логістики буде вирішено, наступ розпочнеться”, - наголосив Назаров.

Нагадаємо, що військовослужбовець ЗСУ Євген Карась вважає, що російська армія ніде не буде чинити лютий спротив під час українського контрнаступу.

Оценка материала:

5.00 / 1
Що потрібно для пришвидшення контрнаступу ЗСУ: експерт пояснив 5.00 5 1
Політика / Україна
04.03.2023 463
Еще материалы раздела «Україна»