<
НОВИНИ ДНЯ: Міжнародні та державні свята в липні 2024 року: чи можна чекати на додаткові вихідні  Грози, град і шквали: українців попередили про різке погіршення погоди  На Україну і РФ чекає "смертельне літо": аналітики WSJ зробили невтішний прогноз  Оладки з кабачків із сиром та шинкою: рецепт швидкої та смачної страви  В Україні 3 липня дощитиме у низці областей, вдень до +22°  Перший під час війни. Головні підсумки візиту Орбана до України  Війна в Україні запустила "ренесанс" танків – які висновки зробили світ і Росіявсі новини дня
Політика
Україна
03.03.2023 421

В Україні будуватимуть підземні укриття для захисту енергооб'єктів, - Шмигаль

Україна посилить захист систем розподілу електроенергії та об’єктів генерації від ворожих атак. Вже підготовлені проєкти, які реалізовуватимуться протягом року.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на слова прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля.

"Протягом весни-літа, ми вже розробили відповідні проєкти захисту від бетонних шелтерів, до заглиблення на достатній рівень, щоб ракети не могли пошкодити розподільчу мережу підстанцій. Ми цю роботу будемо робити протягом року, готуючись до наступного опалювального сезону", - пояснив прем'єр-міністр.

Водночас передбачається підвищення захисту електростанцій. На них облаштовуються системи протиповітряної та протиракетної оборони, що дали змогу цієї зими захистити їх від російських атак.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні будуватимуть підземні укриття для захисту енергооб'єктів, - Шмигаль 5.00 5 1
Політика / Україна
03.03.2023 421
Еще материалы раздела «Україна»