<
НОВИНИ ДНЯ: Суд відклав вирок Трампу у справі про "хабар порноакторці за мовчання" до вересня  Руйнівний шторм Беріл: дослідники показали "око" урагану з космосу та зсередини  Путін вважає, що виграє війну, затягуючи бойові дії, - ISW  Квасолевий суп з капустою та ковбасою: рецепт страви з простих інгредієнтів  "Кучерявий" Місяць: вчені розкрили таємницю загадкових аномалій на поверхні супутника Землі  Президент Фінляндії оцінив, хто міг би закінчити війну в Україні "одним дзвінком телефоном"  Зеленський назвав країни, які можуть припинити війну в Українівсі новини дня
Політика
Україна
05.03.2023 522

Звільнення Криму: експерт назвав види зброї, необхідні Україні для перемоги

Щоб максимально успішно наступати, треба більше різноманітної зброї.

12abee029eaf71d10a88e488d26a4133_05.03.23

Петро Черник, військовий експерт, вважає, що звільнити Крим абсолютно реально, але без зброї союзників цього добитися буде важко. Пише ТСН. 

Про це він заявив під час Єдиного телемарафону.

Черник зазначив, що за Крим треба боротися і пояснив, яка зброя для цього потрібна.

"Для цього потрібні далекобійні ракети, аби повністю вибити логістику, яка називається Кримський міст. Тут потрібна якісна авіація НАТО. Я залишаюся палким прихильником саме американських авіаційних комплексів, в першу чергу, F-16. Отже, міст йде під воду, а якомога більша кількість машин повністю закриває Кримський півострів у частині, що стосується привезення туди найрізноманітніших ресурсів — Іл-76, А-124. І направду питання часу фізичного виснаження і бойового угруповання, і взагалі всього населення, яке там перебуває. Має з’явитися авіація. Також нам потрібні далекобійні ракети. Про далекобійні ракети MGM-140 ATACMS, котрі будуть бити по Кримському мосту, не говорив лише лінивий. Чи вони з’являться? На мій погляд, авіація буде 100%. $100 млн виділені минулого року Конгресом на підготовку українських пілотів. І вони в обов’язковому порядку будуть цільово реалізовані. Коли і як скромне ця крига, сказати поки що не можу. Але це буде", - сказав він.

Нагадаємо:

Оценка материала:

5.00 / 2
Звільнення Криму: експерт назвав види зброї, необхідні Україні для перемоги 5.00 5 2
Політика / Україна
05.03.2023 522
Еще материалы раздела «Україна»