<
НОВИНИ ДНЯ: Україна може почати отримувати кредитні кошти від США вже у другій половині 2024 року  Коли до України знову повернеться тепло: відповідь метеорологині  Кримському мосту приготуватися? Експерт назвав мету удару ЗСУ по Джанкою  Крига скресла: у США знову згадали про допомогу Україні – коли буде результат  Естонський генерал впевнений, що його країна здобула б перемогу у війні з Росією  Найближча ніч буде найхолоднішою: синоптикиня дала прогноз погоди на вихідні   Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Українівсі новини дня
Політика
Світ
05.03.2023 526

Лавров зганьбився на полях G20 в Індії. У МЗС України висміяли конфуз

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров у ході одного із заходів G20 нафантазував "напад на РФ". Марення політика вже висміяли в Україні.

imgonline_com_ua_resize_nef6jfmnapgt_650x410_05.03.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на спікера Міністерства закордонних справ України Олега Ніколенка у Facebook.

"Російський штучний інтелект паралельного імпорту виступив на заходах G20 в Індії", - написав Ніколенко.

Що сказав Лавров

Головний дипломат країни-агресора під час свого виступу на заході у рамках саміту "Великої двадцятки" зробив скандальну заяву про вторгнення росіян в Україну.

"Ви знаєте, війна, яку ми намагаємося зупинити і яку було розпочато проти нас за допомогою українців...", - сказав Лавров.

При цьому аудиторія, яка була присутня на виступі глави російського МЗС, почала голосно сміятися.

Нагадаємо, раніше Лаврову привиділося перетворення Молдови на "анти-Росію". Це нібито робить Захід.

Також ми писали, що Лавров виправдав удари по цивільній інфраструктурі України тим, що вона нібито допомагає "вбивати росіян".

Оценка материала:

5.00 / 1
Лавров зганьбився на полях G20 в Індії. У МЗС України висміяли конфуз 5.00 5 1
Політика / Світ
05.03.2023 526
Еще материалы раздела «Світ»