<
НОВИНИ ДНЯ: В частині України втримається справжнє травневе тепло: прогноз погоди на 3 травня  Проблема хрущівок в Україні. Які варіанти рішення розглядають у парламенті  "Пасха" чи "Великдень", "куліч" чи "паска": як говорити правильно  Новий закон про мобілізацію: для українців можуть змінитися правила перетину кордону  В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позикивсі новини дня
Політика
Україна
05.03.2023 854

У Криму Z-прихильники вимагають покарання для жінки, яка слухала на всю гучність пісню "Чорнобаївка"

Прихильники путінського режиму закликали правоохоронні органи розібратися в ситуації.

058a6f67d2c73dc75f82a4e32b4c5f9e_05.03.23

У Криму поплічники країни-агресора вимагають покарання для жінки, яка слухала в автомобілі пісню "Чорнобаївка". Зокрема, Z-прихильники ініціювали звернення в правоохоронні органи.

Про це пишуть окупаційні Telegram-канали. Пише ТСН. 

Місцеві жителі на знак невдоволення  розповсюдили кадри з жінкою, що стоїть біля авто, із салону якого долинають звуки пісні "Чорнобаївка" українського гурту "ДІТИ Фрістайла".

"Жінка, яка ввімкнула на повну гучність українську націоналістичну пісню "Чорнобаївка", в тексті якої схвалюються дії ЗСУ та містяться заклики до вбивств російських солдатів, потрапила на відео", – похвалилися Z-пропагандисти.

Один з пропагандистських телеграм-каналів назвав її "дамочкою з дуже поганим музичним смаком".

"З огляду на той факт, що українська націоналістична пісня звучала в момент, коли автомобіль жінки перебував на громадській парковці, багато користувачів соцмереж у коментарях зазначили, що формально це публічне виконання забороненої пісні та дискредитація ЗС РФ, закликавши правоохоронні органи розібратися в ситуації", – йдеться у повідомленні пропагандистів.

Йдеться про пісню "Чорнобаївка" гурту "ДІТИ Фрістайла", через яку так підгорає у прихильників окупантів.

Водночас у Євпаторії російські окупанти по всьому узбережжю почали рити окопи. Місцеві мешканці нарікають на те, що сезон відпочинку, який наближається, військові РФ зривають.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Криму Z-прихильники вимагають покарання для жінки, яка слухала на всю гучність пісню "Чорнобаївка" 5.00 5 1
Політика / Україна
05.03.2023 854
Еще материалы раздела «Україна»