<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп пообіцяв нафтовикам поступки в обмін на 1 млрд доларів для його кампанії, - WP  "Росією не керують раціональні уми": генерал Павлюк назвав стратегічний провал ворога  Пройде дощ: Гідрометцентр спрогнозував потепління в Київській області до +19  На вихідних в Україні пройдуть короткочасні дощі, вдень до +20°  Синоптик розповіла про погоду на 11 травня, вказавши на важливий нюанс  Погода на вихідні 11-12 травня: нарешті комфортне тепло  Де в Україні знову будуть сильні заморозки: прогноз погоди на 11 травнявсі новини дня
Політика
Росія
05.03.2023 583

Експерт пояснив, як владу в Росії захоплять силою і без згоди Заходу

На думку експерта, для Заходу Ходорковський, Каспаров і Навальний - це трійка, яку визнають опозицією як альтернативу владі.

У річницю повномасштабної війни російські опозиціонери провели в Польщі другий з’їзд народних депутатів. Зокрема, там прийняли революційний акт, який декларує принципи транзиту влади після падіння путінського режиму.

Про це розповів у ексклюзивному інтерв’ю ТСН.ua політтехнолог, письменник і публіцист Михайло Шейтельман.

«Якщо говорити про визнання світом, то поки найближчою до цього статусу є група Ходорковського і каспарова. Вони асоціюються з однією силою. Адже це їх покликали на Мюнхенську безпекову конференцію, в той час коли владу Кремля не покликали. Це поки єдине запрошення за весь час, яке офіційна західна влада робила російській опозиції", - каже політтехнолог.

Шейтельман вважає, що для Заходу Ходорковський, Каспаров і Навальний - це трійка, яку визнають опозицією як альтернативу владі. Інші опозиціонери з цього з’їзду є єдиними, хто висуває лозунги силового захоплення влади.

"Вони говорять про те, що захопити владу після того, як вона розвалиться - неможливо. Це треба робити зараз зі зброєю в руках. Цей підхід більш практичний, бо він не потребує схвалення країн Заходу. Якщо ця група якимось способом збере армію звільнення Росії, піде на Москву, захопить її і сяде в Кремлі, тоді її і так визнають. Для цього залишилося всього лиш захопити РФ", - додає політтехнолог.

Раніше Сполучені штати Америки заявили, що не надають Збройним Силам розвідувальні дані для можливих ударів по території Росії.

Оценка материала:

5.00 / 1
Експерт пояснив, як владу в Росії захоплять силою і без згоди Заходу 5.00 5 1
Політика / Росія
05.03.2023 583
Еще материалы раздела «Росія»