<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Спорт
05.03.2023 512

Технічний спонсор збірної України працює з росіянами: УАФ та Павелко мовчать

Українська асоціація футболу надіслала запит до виробника форми національної команди через скандальну колаборацію з російськими клубами.

a2f05994b6c58414e89f10c84432ccfa_05.03.23

3 березня з'явилася шокуюча новина: технічній спонсор збірної України Joma продовжив працювати з росіянами і розробив нову форму для російського зеніта. Петербурзький клуб похизувався фото комплекту у соцмережах. Пише ТСН. 

Утім, Українська асоціація футболу жодним чином не відреагувала на цю подію: ні на офіційному сайті, ні в соцмережах організації. Навіть офіційній дистриб’ютор іспанської компанії Joma в Україні виступив із заявою щодо цієї скандальної ситуації.

"Хочемо звернутись до наших клієнтів та підписників з приводу сьогоднішньої ситуації. Позиція нашого магазину повністю збігається зі всіма висловлюваннями і коментарями. Ми обурені новиною про те, що Joma стає технічним спонсором одного з російських клубів. Наш магазин є Дилером Joma в Україні. Ми сплачуємо податки до бюджету України, донатимо на ЗСУ і працюємо заради перемоги нашої країни, підтримуючи економіку та надаючи робочі місця українцям в цей складний для всіх нас час. Інформація, яка є на даний момент, наступна – головний представник Joma в Україні звернувся до головного офісу Joma Sport та чекає від них офіційний коментар з приводу цієї ситуації" - сказано у зверненні.

Львівські "Карпати" також відреагували на цю подію і повідомили про зупинення співпраці з Joma.

А ось від очільників українського футболу - жодної реакції. Вони не прокоментували на жодному рівні – від президента УАФ Андрія Павелка до офіційних сторінок асоціації.

Оценка материала:

5.00 / 2
Технічний спонсор збірної України працює з росіянами: УАФ та Павелко мовчать 5.00 5 2
Життя та Стиль / Спорт
05.03.2023 512
Еще материалы раздела «Спорт»