<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
05.03.2023 539

Прогноз погоди на 5 березня: в Україні стане прохолодніше, місцями - сніг та сильний вітер

В регіонах буде хмарно з проясненнями.

У неділю, 5 березня, в більшості областей України буде прохолодно. Місцями в регіонах будуть опади. Крім того, вночі пориви вітру сягатимуть 15-18 м/с. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В регіонах буде хмарно з проясненнями. Вночі на заході та півночі - невеликий сніг. Вдень в Карпатському регіоні - невеликий сніг з дощем. На решті території істотних опадів не прогнозують. Вітер західний, 7-12 м/с, вночі - 15-18 м/с.

Вночі температура повітря у більшості областей буде 1-6° морозу, але у південній частині 0-5° тепла. Вдень стовпчики термометрів покажуть 0-5° тепла. На півдні повітря прогріється до +5-10°.

Прогноз погоди на Київщині

В регіоні буде хмарно з проясненнями. Вночі - невеликий сніг, але вдень - без істотних опадів. Швидкість західного вітру - 7-12 м/с, а вночі пориви сягнуть 15-18 м/с.

Температура повітря в Київській області вночі буде 1-6° морозу, а вдень - до 5° тепла. В Києві вночі стовпчики термометрів покажуть 3-5°, а от вдень буде 1-3° тепла.

Нагадаємо, кліматологиня Віра Балабух повідомила, що в Україні очікується рання та тепла весна, подекуди з аномальними температурами.

Оценка материала:

5.00 / 1
Прогноз погоди на 5 березня: в Україні стане прохолодніше, місцями - сніг та сильний вітер 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
05.03.2023 539
Еще материалы раздела «Суспільство»