<
НОВИНИ ДНЯ: Пікнік скасовується? Детальний прогноз погоди в Україні на вихідні  Коли Україна стане членом НАТО – прогноз посла Німеччини  Чи буде Зеленський легітимним президентом після 21 травня: відповідь очільника Мін'юсту  На вихідних в Україні пройдуть короткочасні дощі, вдень до +20°  Цінові рекордсмени. В яких містах України найдорожче житло  В Україні "обмежено придатних" більше не буде: що це означає   Мобілізація в Україні: "кольорові списки", черги від 5 ранку і проходження ВЛК – як чоловіки оновлюють дані в ТЦКвсі новини дня
Політика
Росія
06.03.2023 679

"Аерофлот має померти": пропагандиста Красовського зняли з літака у Шереметьєво — росЗМІ

За даними джерел, протокол на Красовського в аеропорту не склали й обмежилися усним зауваженням.

d088656398214e752dd9df35a0ca4bd8_06.03.23

Колишнього керівника російського пропагандистського телеканалу "RT Россия" Антона Красовського, який мав летіти рейсом Москва — Ташкент, висадили з літака. Пише ТСН. 

Про це повідомляє російське медіа Baza.

Після скарг із боку сусідів у бізнес-класі, екскерівник телеканалу влаштував істерику.

Красовський перебував у Шереметьєво на борту лайнера "Аерофлоту". Він голосно розмовляв по телефону перед злетом, й інші пасажири зробили зауваження. Однак пропагандист не прислухався до прохань і навіть почав розмовляти ще голосніше, а на додачу ображати пасажирів. Тому його вирішили завчасно висадити з борту, щоб суперечка не вилилася в щось більше і згодом не довелося садити літак.

За даними джерел, протокол на Красовського в аеропорту не склали й обмежилися усним зауваженням.

Після цього випадку відомий своєю антиукраїнською позицією пропагандист із прокльонами висловився на адресу авіаперевізника: "Вперше мене зняли з рейсу "Аерофлоту". Будьте ви прокляті, ви уйо*ки!"

Оценка материала:

5.00 / 2
"Аерофлот має померти": пропагандиста Красовського зняли з літака у Шереметьєво — росЗМІ 5.00 5 2
Політика / Росія
06.03.2023 679
Еще материалы раздела «Росія»