<
НОВИНИ ДНЯ: Cиноптики розповіли, якою буде погода в Україні 17-21 червня   Спека повертається разом із зливами: якою буде погода в Україні на тижні 17 — 23 червня  Литиме як з відра, місцями – з грозами: прогноз погоди на 17 червня  Опади та до + 25°С: прогноз погоди по Київщині на 16 червня  Наступ чи оборона: що українці думають про стратегію у війні з Росією  Більше сонця та до +33°C: прогноз погоди в Україні на тиждень із 17 червня  У неділю дощу не прогнозують лише на заході Українивсі новини дня
Політика
Україна
05.03.2023 396

Економіка РФ не зможе підтримувати ведення агресивної війни в Україні, – Буданов

Очільник воєнної розвідки генерал-майор Кирило Буданов заявив, що уже через три місяці економіка Росії не зможе забезпечувати ведення агресивної війни в Україні.

Про це повідомляє у Telegram ГУР Міноборони України.

Буданов додав, що у РФ залишився час до кінця весни, щоб спробувати досягти бодай якихось своїх воєнних цілей в Україні.

“Росія витратила величезну кількість людських ресурсів, озброєння та матеріалів. Її економіка та виробництво не в змозі покрити ці втрати. Вона змінила свій військовий ланцюг командування. Якщо російські військові не досягнуть своїх цілей цієї весни, у Росії закінчаться її інструменти війни”, – зазначив він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Економіка РФ не зможе підтримувати ведення агресивної війни в Україні, – Буданов 5.00 5 1
Політика / Україна
05.03.2023 396
Еще материалы раздела «Україна»