<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Україна
06.03.2023 791

ЗСУ завдали удару по збіговиську росіян на Кінбурнській косі: у повітря злетів склад, гармата і РСЗВ

ЗСУ завдали удару по окупантах на тимчасово захопленій Кінбурнській косі у Миколаївській області.

61d639ecb00bb5d9629d8379f612458b_06.03.23

Українські захисники знищили реактивну систему залпового вогню, артилерійську гармату та склад боєприпасів російських окупантів на Кінбурнській косі у Миколаївській області.

Про це повідомила пресслужба ОК "Південь". Пише ТСН. 

"Ефективна робота наших ракетно-артилерійських підрозділів шляхом нанесення точних вивірених ударів по вогневих позиціях ворога на Кінбурнській косі викреслила з використання одну артилерійську гармату та реактивну систему залпового вогню. Урочистим феєрверком відгукнувся і склад боєприпасів, що окупанти тримали на косі", - йдеться в повідомленні.

Під час відпрацювання операції проти зосередження російських військ та техніки на Лівобережжі, яка включала підтримку авіації Повітряних сил, вдалося ліквідувати щонайменше 18 окупантів, 3 одиниці озброєння та військової техніки. Остаточні результати ще дорозвідуються.

Нагадаємо, десантники показали, як знищують ворога за допомогою ударних дронів і розповіли "секрети" своєї тактики.

Оценка материала:

5.00 / 1
ЗСУ завдали удару по збіговиську росіян на Кінбурнській косі: у повітря злетів склад, гармата і РСЗВ 5.00 5 1
Політика / Україна
06.03.2023 791
Еще материалы раздела «Україна»