<
НОВИНИ ДНЯ: Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Новий закон про мобілізацію: хто, де та як вручатиме повістки з 18 травня  Не тільки паска та яйця: що готували та як святкували Великдень наші предки  Вчені нарешті розгадали таємницю Бермудського трикутника  В уряді Німеччини прокоментували вбивство українських військових росіянином  Україна готує комплекс заходів для захисту F-16 на аеродромах – Євлаш  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвникамивсі новини дня
Політика
Україна
06.03.2023 712

"Мар‘їнки більше нема": Єрмак показав страшні фото випаленого росіянами міста

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак показав фото вщент зруйнованої росіянами Мар'їнки.

c02195652ae898e51f14743e4c203ca0_06.03.23

Очільник ОП Андрій Єрмак наголосив, що те, як сьогодні виглядає Мар'їнка на Донеччині, є наслідком терористичних дій Росії. Пише ТСН. 

Про це він написав у своєму Telegram.

"Мар‘їнка. Її більше нема. Так виглядають наслідки діяльності терористичної росії. Вони мало чим відрізняються від ІДІЛ (невизнана ісламістська терористична держава - ред.)", - написав Єрмак.

Він наголосив, що за ці злочини росіяни мають піти під трибунал з подальшим санкційним тиском та загальною ізоляцією в міжнародній спільноті.

"Русскій мір". До нього Мар‘їнка жила та процвітала. Якою має бути розплата росіян за Мар‘їнку та інші українські міста? За злочини та вбивства? Трибунал. Санкційна удавка. Військове знищення на полі бою. Ізоляція. Справедливий перегляд російської історії, включно з часами Другої світової. Репарації. Демілітаризація. Крах режиму. Ми зробимо це", - наголосив очільник ОП.

Нагадаємо, російські окупанти, які не можуть фізично взяти Мар'їнку Донецької області, дощенту випалили та знищили місто ракетними та артилерійськими обстрілами. Апокаліптичні світлини опублікували у Мережі.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Мар‘їнки більше нема": Єрмак показав страшні фото випаленого росіянами міста 5.00 5 2
Політика / Україна
06.03.2023 712
Еще материалы раздела «Україна»