<
НОВИНИ ДНЯ: США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списати  Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППО  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Сильні заморозки накриють Україну: де буде "мінус"   Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмовивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
06.03.2023 509

Слабкі "плюси": якою буде погода в Україні 6-9 березня

На день народження Тараса Шевченка, 9 березня, суттєво похолоднішає.

Понеділок, 6 березня, буде відносно холодним. Температура повітря вночі опуститься до 1-5 градусів морозу. Пише ТСН. 

Про це розповіла народна синоптикиня Наталія Діденко.

"Вдень, хоча й і слабкі, проте все ж "плюси", – зазначила вона.

У більшості областей синоптикиня прогнозує 4-7 градусів тепла, у південній частині та на Закарпатті – 6-10 градусів тепла, на півночі дещо холодніше – лише +1+4 градуси.

6 березня опади переважно у вигляді невеликого мокрого снігу пройдуть в західних областях, на півночі, ймовірно на Вінниччині та Харківщині. На решті території України переважатиме суха погода.

Напрямок вітру передбачається з південного заходу, вітер – помірний, часом із рвучкими зальотами.

У Києві у понеділок буде хмарно, місцями пролітатиме невеликий мокрий сніг, переважно вночі та вранці. Найближчої ночі температура повітря опуститься до мінус 1-3 градусів морозу, завтра вдень – +2+4 градуси.

"Найближчий найтепліший день буде 8 березня, до +10 градусів, на півдні та в центрі України аж до +12+15 градусів! Хоча з опадами та сильним вітром, а на день народження Батька (Тараса Шевченка. – Ред.), 9 березня, суттєво похолоднішає", – підсумувала Діденко.

Раніше в Укргідрометцентрі повідомили, якою буде погода у понеділок, 6 березня.

Оценка материала:

5.00 / 2
Слабкі "плюси": якою буде погода в Україні 6-9 березня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
06.03.2023 509
Еще материалы раздела «Суспільство»