НОВИНИ ДНЯ: Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Timesвсі новини дня
Політика
Світ
07.03.2023 556

Лавров осоромився в Індії: Жданов розповів, що сталося на конференції Raisina Dialogue

Міністр переконував, що це не Росія напала на Україну.

3c9e483a2734ff8bdce8da85967b00d3_07.03.23

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров осоромився під час конференції Raisina Dialogue 2023, що відбувалася в Індії. Пише ТСН. 

Про це на своєму ютуб-каналі розповів військовий експерт Олег Жданов.

Як розповів Жданов, за словами Лаврова вийшло, що Росія взагалі "миролюбна країна", яка хоче якнайшвидше завершити війну в Україні. Також він переконував, що це не Росія напала на Україну.

"Я думаю, що це наратив, який йому сказали озвучити. Він отримав директиви від президента Росії", – сказав Жданов.

Він також наголосив, що російський міністр – один із тих, хто має значну роль в агресії РФ проти України.

"Він їздить по світу, намагається домовлятися про постачання зброї та знаходити партнерів для підтримки агресивної політики Росії",  – додав Жданов.

Також Лавров під час засідання G20 поскаржився, мовляв, Велику двадцятку "нічого не цікавить, окрім України". А згодом почав взагалі стверджувати, що Росія є "жертвою" у війні.

Нагадаємо, постійний представник України в ООН Сергій Кислиця заявляв, що голова російського МЗС поєднує в собі три амплуа: клоуна, блазня та придурка. Ба більше, за словами Кислиці, Лавров - жалюгідний.

Також раніше повідомлялося, що держсекретар США Ентоні Блінкен та Сергій Лавров провели першу особисту зустріч від початку війни.

Оценка материала:

5.00 / 1
Лавров осоромився в Індії: Жданов розповів, що сталося на конференції Raisina Dialogue 5.00 5 1
Політика / Світ
07.03.2023 556
Еще материалы раздела «Світ»