<
НОВИНИ ДНЯ: Китай змушений міняти ставлення до війни в Україні – Портников  Байден і Трамп погодили дебати: стали відомі правила  Літо входить у найщедрішу пору: синоптикиня потішила прогнозом на вівторок  В Україну мчить 30-градусна спека, - прогноз  На 18 червня опадів майже не прогнозують, вдень до +30°  "Ми - не сторона конфлікту". У НАТО поставили крапку щодо відправки військ до України  Cиноптики розповіли, якою буде погода в Україні 17-21 червня всі новини дня
Політика
Україна
07.03.2023 673

Оборону Бахмута буде посилено: генерали Залужний та Сирський ухвалили рішення

Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки.

0af6924d19ae0be47013b913d4fa7bea_07.03.23

Президент України Володимир Зеленський у понеділок, 6 березня, провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача, під час якого було ухвалене рішення про продовження оборонної операції та подальше посилення позицій українських військових у Бахмуті на Донеччині. Пише ТСН. 

Про це повідомляється на сайті президента.

Так, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний та командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Олександр Сирський підтримали продовження оборонної операції в Бахмуті.

Крім того, на засіданні Ставки було розглянуто питання постачання зброї й обладнання та їх розподілу за оперативними напрямками. Командувачі оперативно-стратегічних угруповань військ доповіли про ситуацію на основних напрямках фронту.

Нагадаємо, представник східного угруповання військ Сергій Череватий розповів, що битва за Бахмут Донецької області триває. Росіяни не перерізали логістичних шляхів, а тому ЗСУ отримують зброю та евакуюють поранених.

Оценка материала:

5.00 / 1
Оборону Бахмута буде посилено: генерали Залужний та Сирський ухвалили рішення 5.00 5 1
Політика / Україна
07.03.2023 673
Еще материалы раздела «Україна»