<
НОВИНИ ДНЯ: Спаржева квасоля з овочами: рецепт корисного гарніру  На 4 липня прогнозують спеку до 38°, дощі та грози  Модифіковані ФАБ-500 дістають до будь-якої точки Харкова, - Синєгубов  "Крим - це Україна". У Пентагоні не проти ударів ЗСУ американською зброєю по півострову  Синоптики шокували прогнозом погоди на липень: вся Україна – в зоні ризику  Чи зможуть мобілізувати до кінця року ще 200 тисяч людей: нардеп відповів  Блінкен анонсував новини про ППО для України перед самітом НАТОвсі новини дня
Політика
Україна
07.03.2023 389

ЗСУ стабілізували північну лінію оборони Бахмута, - британська розвідка

ЗСУ обороняють Бахмут, незважаючи на сильний тиск та руйнування шляхів підвезення боєприпасів. Російській армії важко підтримувати темп наступу.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Міністерство оборони Великобританії у Twitter.

Як зазначається у зведенні, українська оборона Бахмута продовжує виснажувати сили з обох боків. На вихідних українські сили, ймовірно, стабілізували свій оборонний периметр після попередніх наступів росіян на північну частину міста.

За даними британської розвідки, російський удар зруйнував міст через єдину асфальтовану дорогу до Бахмуту, яка все ще була під контролем України приблизно 2 березня. Крім того, бруд, ймовірно, заважає українським силам поповнювати запаси, оскільки вони все частіше вдаються до використання ґрунтових доріг.

"Публічні розбіжності між групою "Вагнера" та Міністерством оборони Росії щодо розподілу боєприпасів підкреслюють складність підтримки високого рівня особового складу та боєприпасів, необхідних для просування з їхньою нинішньою тактикою", - зазначають у Міноборони Британії.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗСУ стабілізували північну лінію оборони Бахмута, - британська розвідка 5.00 5 2
Політика / Україна
07.03.2023 389
Еще материалы раздела «Україна»