<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Бій на виснаження. Як Путін готується до затяжної війни та "мілітаризує" Росію  Перед вихідними в Україну увірветься довгоочікуване тепло  США мають не лише дозволити, а й заохотити до ударів по цілях в РФ, - Гельсінська комісія  Скільки хліба, цибулі потрібно на один кілограм фаршу  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  Мобілізація до 25 років: чи планують в Україні ще більше знизити вік мобілізованихвсі новини дня
Політика
Світ
08.03.2023 407

Лукашенко в істериці обізвав українського президента та кинув йому виклик

Лукашенко звинуватив українські спецслужби, зокрема і президента Володимира Зеленського, в атаці дронів по Мачулищах.

99c8d560440736dc9d6803a505419351_08.03.23

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко назвав українського президента Володимира Зеленського "гнидою" та кинув йому виклик. Пише ТСН. 

Про це білоруський диктатор розповів під час пресконференції у вівторок, 7 березня, передають провладні державні ЗМІ.

Лукашенко звинуватив українські спецслужби, зокрема і президента Володимира Зеленського, в атаці дронів по аеродрому "Мачулищі".

"Висновок один. Я ще якось думав, що Україні потрібен мир, що Зеленський вболіває за свій народ. Президент Зеленський - просто гнида. Просто гнида! Такі операції не проводяться без погодження з керівником країни та головнокомандувачем. Це я вам говорю як президент ", - сказав він.

Слуга Путіна пояснив свої слова, адресовані Зеленському. Лукашенко у цьому контексті згадав про якийсь "пакт про ненапад", про який знає лише він.

"Гнида тому, що він бігає навколо Білорусі, надсилає до нас людей і просить, як я вже казав: "Давайте укласти пакт про ненапад, давайте домовимося, у нас з вами немає жодних проблем". На що я говорив: "Ми не збираємося нападати". - "Ні, давайте підпишемо договір під заступництвом Організації Об'єднаних Націй, що ви на нас не нападете". Ви чули мої всі ці заяви. І в цей час… Що ж, виклик кинутий", - заявив диктатор Білорусі.

Лукашенко заявив, що "Україна пропонувала Білорусі укласти пакт про ненапад"

Нагадаємо, наприкінці січня Олександр Лукашенко заявив, що Україна нібито пропонує Мінську укласти пакт про ненапад. Мовляв, для того, щоб білоруські війська не наближалися до кордону України. Але деталей диктатор Білорусі не розповів.

В МЗС заявили, що Україна не має агресивних намірів щодо Білорусі. Більше того - Київ застерігає Мінськ від участі у війні на боці Російської Федерації. А в Офісі президента заяву Лукашенка назвали "дивно".

Оценка материала:

5.00 / 2
Лукашенко в істериці обізвав українського президента та кинув йому виклик 5.00 5 2
Політика / Світ
08.03.2023 407
Еще материалы раздела «Світ»