<
НОВИНИ ДНЯ: "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травнявсі новини дня
08.03.2023 392

Французький виробник шин Michelin продасть свій завод у Росії

Компанія Michelin знайшла покупця на завод, що простоює з березня минулого року в Давидово Московської області РФ. Актив придбає дистриб'ютор китайських шин.

bega1uyw5l9_650x410_08.03.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на " Коммерсантъ".

Угода з продажу російських активів Michelin близька до завершення, розповіли менеджери, знайомі із ситуацією. У Michelin заявили, що власник розглядає можливий продаж активів у Росії, відмовившись коментувати можливого покупця та перспективи майданчика.

Завод Michelin запрацював у 2004 році. Потужність майданчика складає 1,5-2 млн шин на рік. Спочатку Michelin мала намір продати активи в РФ локальному менеджменту, але у звітності за 2022 рік допустила участь третьої сторони, повідомивши про переговори.

Раніше повідомлялося, що французький виробник автомобільних шин Michelin планує до кінця 2022 передати свою діяльність в Росії новому підприємству під місцевим управлінням.

Також ми писали, що у березні 2022 року французька компанія Michelin призупинила свою промислову діяльність у Росії, а також експорт до країни.

Оценка материала:

5.00 / 1
Французький виробник шин Michelin продасть свій завод у Росії 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
08.03.2023 392
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»