<
НОВИНИ ДНЯ: Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозки  США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижнявсі новини дня
Політика
Світ
08.03.2023 410

Шойгу розмріявся про взяття Бахмута і назвав нове завдання окупаційної армії

Міністр оборони РФ заявив, що взяття Бахмута під контроль нібито дозволить проводити подальші наступальні дії вглиб оборони ЗСУ.

ace9eff581d5c8b5e95e91feccb2138b_08.03.23

Міністр оборони країни-терориста РФ Сергій Шойгу розмріявся про взяття Бахмута, який окупанти називають Артемівськjv. Він також захотів, щоб путінська армія просувалася "вглиб" України. Пише ТСН. 

Таку заяву Шойгу зробив під час селекторної наради.

Про це повідомляють російські пропагандистські ЗМІ.

"Продовжується звільнення Артемівська. Це місто є важливим вузлом оборони українських військ на Донбасі. Взяття його під контроль дозволить проводити подальші наступальні дії вглиб оборони ЗСУ", – заявив міністр оборони РФ.

За словами Шойгу, армія якого щодня несе масштабні втрати і водночас обстрілює та вбиває цивільних громадян, пріоритетом для окупантів нібито залишається збереження життя та здоров'я особового складу та мирних жителів.

Нагадаємо, розвідка НАТО повідомила, що російська армія втрачає у боях за Бахмут уп’ятеро більше солдатів, ніж ЗСУ.

Ситуація в Бахмуті складна, зараз там спостерігається найвищий рівень напруженості. Росіяни постійно штурмують це місто, намагаючись окупувати його.

Зазначимо, секретар РНБО Олексій Данілов розповів, що Бахмут не перебуває в оточенні. Він додав, що на засіданні Ставки півтори години обговорювали ситуацію в місті.

Оценка материала:

5.00 / 1
Шойгу розмріявся про взяття Бахмута і назвав нове завдання окупаційної армії 5.00 5 1
Політика / Світ
08.03.2023 410
Еще материалы раздела «Світ»