<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт вишневого пудингу  "Я оновив свої дані": очільник УГКЦ розповів про ставлення церкви до мобілізації духовенства  Липень в Україні розпочнеться зі спеки до +37: прогноз від синоптикині  Під Києвом з'явиться Національне військове меморіальне кладовище  Найсмачніший український борщ — рецепт  Спека посилиться: синоптик розповіла про погоду на початку липня  Співпраця із Rheinmetall: в Україні відновлюють перші німецькі машини, пошкоджені у бояхвсі новини дня
Політика
Україна
09.03.2023 509

400 одиниць техніки на рік: експерт – про перспективи будівництва танкового заводу в Україні

За словами експерта, за два-три роки Україна зможе створити таку потужну танкову силу, що на нас навряд чи хтось спробує напасти.

4559a74e945fb62446298466e736bb38_09.03.23

Потужний німецький концерн Rheinmetall та Кабмін зараз ведуть переговори про будівництво танкового заводу в Україні. За словами очільника компанії, потужність виробництва може сягати до 400 основних бойових танків на рік.

Військовий оглядач, майор запасу та ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман розповів, що це значно посилить обороноздатність нашої держави в перспективі. Про це він сказав в ексклюзивному інтерв’ю ТСН.ua.

"Це нормальна кількість танків, яка виробляється в країнах, які можуть виробляти таку техніку. Якщо ми побудуємо такий завод, то зможемо виробляти 300-400 одиниць на рік. Таким чином за два-три роки ми зможемо створити таку потужну танкову силу в Україні, що на нас навряд чи хтось спробує напасти. Це стане противагою росіянам в подальшому пробувати провокувати України. Адже такі надсучасні танки можуть стримувати піхотні наступи з дуже великою кількістю людей", – зазначив експерт.

Нагадаємо, німецький збройний концерн Rheinmetall веде переговори про будівництво в Україні танкового заводу, не чекаючи на закінчення війни в Україні.

У відповідь "маріонетка Путіна" Дмитро Медведєв пригрозив "салютом з Калібрів" у разі появи танкового заводу в Україні

Раніше повідомлялося, що Польща у Познані починає виробництво танків К2 разом із Південною Кореєю.

Оценка материала:

5.00 / 1
400 одиниць техніки на рік: експерт – про перспективи будівництва танкового заводу в Україні 5.00 5 1
Політика / Україна
09.03.2023 509
Еще материалы раздела «Україна»