<
НОВИНИ ДНЯ: Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методами  Блінкен зробив гучну заяву про удари по РФ американською зброєю  Російська пропагандистка Симоньян уже “знайшла” причетних до замаху на Фіцовсі новини дня
Політика
Світ
09.03.2023 705

Пульсоксиметр на пальці Кадирова: російська аналітикиня розповіла, що з його здоров'ям та хто очолить Чечню

Путін зустрічався з 17-річним сином глави Чечні Ахматом Кадировим.

354e6116b5b4b8c7bea4701deb273fd9_09.03.23

Зараз ЗМІ підхопили новину про те, що скандальний лідер Чечні Рамзан Кадиров має серйозні проблеми зі здоров’ям. Путін зустрівся з його 17-річним сином.

Чи можемо ми пов’язувати між собою всі ці факти і кому вигідно відсторонити Кадирова-старшого, в ексклюзивному інтерв’ю ТСН.ua розповіла російська політична аналітикиня Ольга Курносова.

"Нещодавно Мережею поширилися фотографії, на яких на пальці Кадирова пульсоксиметр — прилад, який на постійній основі використовують тільки в реанімації, аби мати інформацію про кисень у крові пацієнта та його пульс постійно. Тобто це потрібно людям, які перебувають у критичному стані. Це говорить нам про те, що стан здоров’я Кадирова не просто поганий, а досить серйозно поганий. Зустріч Путіна з його сином так сприймається суспільством через те, що ми пам'ятаємо, як сам Рамзан Кадиров прийшов до влади. Путін домовлявся про припинення війни в Чечні з його батьком Ахматом Кадировим. Коли його підірвали на стадіоні противники, Рамзан Кадиров приїхав до Кремля у спортивному костюмі і зустрівся з Путіним. Власне, тоді вони і домовилися про те, що Чечнею керуватиме саме Рамзан. Пам’ятаючи про це, зустріч із Кадировим-молодшим у суспільстві сприймають як "оглядини" спадкоємця влади в Чечні", - пояснила Курносова.

Нагадаємо, німецьке видання Bild повідомляло, що у глави Чечні Рамзана Кадирова серйозні проблеми зі здоров'ям. За останні кілька місяців він сильно погладшав, має дуже набряклий вигляд, а на відео він часто не може розплющити очі. Видання припускає, що у Кадирова серйозні проблеми з нирками.

Оценка материала:

5.00 / 2
Пульсоксиметр на пальці Кадирова: російська аналітикиня розповіла, що з його здоров'ям та хто очолить Чечню 5.00 5 2
Політика / Світ
09.03.2023 705
Еще материалы раздела «Світ»