<
НОВИНИ ДНЯ: Липень в Україні розпочнеться зі спеки до +37: прогноз від синоптикині  Під Києвом з'явиться Національне військове меморіальне кладовище  Спека посилиться: синоптик розповіла про погоду на початку липня  Співпраця із Rheinmetall: в Україні відновлюють перші німецькі машини, пошкоджені у боях  Липень почнеться з гроз на заході України  Що робити, якщо власник виселяє з орендованої квартири раніше терміну: інструкція від адвоката  Спека посилиться: синоптики повідомили, якою буде погода 30 червнявсі новини дня
Політика
Україна
09.03.2023 428

Росії вистачить до кінця весни: ветеран війни припустив, чи виведе Путін свої війська із України

Через велику втрату техніки у хід вже йдуть танки-пенсіонери.

85987724dce720ccba04e600dfcac43b_09.03.23

Головний розвідник України Кирило Буданов вважає, що у держави-терористки залишився час лише до кінця весни, поки вона може агресивно воювати. За його словами, якщо російські військові не досягнуть своїх цілей цієї весни, у Росії закінчаться інструменти для війни. Військовий оглядач, майор запасу та ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман вважає, що це змусить російську армію відходити із України.

Про це він розповів в ексклюзивному інтерв’ю ТСН.ua.

"Ворог втратив велику кількість техніки, а їхня промисловість може поновлювати не більше 20 танків на місяць. На рік промисловість може виготовляти 900 одиниць важкої техніки, з них приблизно половина танків. Порівнюючи число втрат на місяць з поновленнями, активно відбуватися це не може. Тим більше, це не ті танки, які мають високу якість. Ту техніку, яку вони виймають зі своїх стратегічних складів і направляють на фронт, виготовляли близько 50 років тому — це «лисі» танки без систем нічного бачення, лазерних дальньомірів і всього, що треба для сучасності. В бою такий танк в певному сенсі корисний, але він дуже легко знищується, бо не має захисту і засобів для ведення прицільного вогню. А призначений він саме для цього. Тому я погоджуюсь з думкою Буданова. В російської армії майже вичерпався ресурс снарядів і техніки. Якщо зараз їм нічого не вдасться зробити, а скоріш за все так і буде, то ворог просто вичерпається повністю і буде відходити - це дійсно переломний момент. Росія йде ва-банк — у них нічого немає", - вважає він.

Нагадаємо, у ГУР повідомляли, що у Російської Федерації залишився час до кінця весни, щоб спробувати досягнути бодай якихось своїх воєнних цілей в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росії вистачить до кінця весни: ветеран війни припустив, чи виведе Путін свої війська із України 5.00 5 1
Політика / Україна
09.03.2023 428
Еще материалы раздела «Україна»