<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Світ
09.03.2023 414

Чи справді влітку Росія змінить тактику через нестачу “інструментів війни”: полковник запасу ЗСУ відповів

А ось жива сила у росіян ніколи не скінчиться.

aebc3e4aa4bc053ab5e7b88c19b14f7e_09.03.23

Як саме може змінити тактику ведення війни Росія влітку 2023 року? Чи справді це станеться через нестачу “інструментів війни”? Пише ТСН. 

На ці питання ТСН.ua відповів військовий експерт, полковник запасу ЗСУ Роман Світан.

"У росіян ніколи не скінчиться жива сила. Вони можуть її збирати принаймні по 100 тис. на місяць. У РФ не закінчаться і елементи техніки, які там можуть виробляти. Вони можуть виготовляти цю техніку, нехай у невеликих кількостях, тому повністю вона звичайно не закінчиться. Ми не знищимо заводи з її виробництва", - зазначив Світан.

Щодо закінчення ресурсів для ведення війни до літа 2023 року експерт зазначив, швидше за все, у Росії за рахунок санкцій піде на спад фінансова складова.

"Без грошей жодна війна не рухається. Під світовим тиском у росіян до літа фінансовий потік - кров, яка живить війну, закінчиться", - додав він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Чи справді влітку Росія змінить тактику через нестачу “інструментів війни”: полковник запасу ЗСУ відповів 5.00 5 1
Політика / Світ
09.03.2023 414
Еще материалы раздела «Світ»