<
НОВИНИ ДНЯ: Росія, Китай та КНДР не будуть ворогами США, - Трамп назвав умову  Справа про штурм Капітолію проти Трампа: суд підвищив юридичну планку для прокурорів  Люди на пляжі - як "живий щит": Маломуж прокоментував "приліт" по відпочивальниках у Севастополі  Липень почнеться з гроз на заході України  Що робити, якщо власник виселяє з орендованої квартири раніше терміну: інструкція від адвоката  Синоптики дали прогноз на липень: яка погода чекає на українців  Спека посилиться: синоптики повідомили, якою буде погода 30 червнявсі новини дня
Політика
Україна
09.03.2023 370

Ворог готує нову хвилю мобілізації на Донбасі, - Центр національного спротиву

Весною окупанти почнуть підготовку до нової хвилі мобілізації у тимчасово окупованих районах Луганської та Донецької областей.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Так, окупаційні військкомати закликали навчальні заклади подати списки всіх юнаків 2006 року народження. Саме вони мають стати ядром майбутньої хвилі, адже наразі в регіоні вже майже немає вільних осіб, які підлягають мобілізації.

Зазначається, що на сайті центру національного спротиву є інструкція про те, що робити українцям, які отримали російську повістку на тимчасово окупованих територіях.

Мобілізації підлягають громадяни РФ, тобто власники паспортів ворога, тому у Центрі закликають ігнорувати паспортизацію РФ.

Як відомо, у Росії планують мобілізувати депортованих українців разом з мігрантами, аби зменшити напругу серед росіян через мобілізацію.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ворог готує нову хвилю мобілізації на Донбасі, - Центр національного спротиву 5.00 5 1
Політика / Україна
09.03.2023 370
Еще материалы раздела «Україна»