<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.03.2023 417

Невеликий дощ, місцями зі снігом, але до +17. Де саме чекати опади 10 березня

10 березня, у східних, південно-східних областях, на Закарпатті та на Волині очікується дощ, а на півночі - дощ з мокрим снігом. У цьому температура повітря підніметься до +17 градусів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укргідрометцентр.

Опади

Хмарно з проясненнями. Вночі в Україні, вдень у східних, південно-східних областях, на Закарпатті та Волині невеликий дощ, у північній частині з мокрим снігом.

Вітер

переважно південно-західний (вночі на Правобережжі - північно-західний), 5-10 м/с.

Температура повітря

вночі 2-7° тепла, на півночі країни від 2° тепла до 3° морозу; вдень 8-13° тепла, у південній частині, на Закарпатті та Прикарпатті до 17°, у північних областях 4-9° тепла.

Як повідомлялось, весна для українців розпочалася снігопадами та холодом, проте початку березня це явище притаманне. Проте вже зовсім скоро можна готуватися до потепління, адже температурні стовпчики почнуть помітно підвищуватися.

Оценка материала:

5.00 / 1
Невеликий дощ, місцями зі снігом, але до +17. Де саме чекати опади 10 березня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
10.03.2023 417
Еще материалы раздела «Суспільство»