<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Політика
Росія
10.03.2023 442

У двигун попала пташка: пасажирський літак, що прямував з Петербурга, подав сигнал тривоги

Літак здійснив аварійну посадку в аеропорту "Пулково", Санкт-Петербург.

1ff2f306afb5d8f7b0b7d3b6e7ef5570_10.03.23

У четвер, 9 березня, пасажирський Boeing 737, що прямував з Петербурга до Іжевська, після зльоту подав сигнал тривоги. Пише ТСН. 

 

Про це повідомляють російські ЗМП із посиланням на авіаслужби.

"Літак подав сигнал тривоги приблизно за 10 хвилин після зльоту. У цей час борт був на висоті близько 3 тис. метрів над містом. Він майже відразу розпочав розворот та зниження для повернення в аеропорт вильоту", - пишуть російські пропагандисти.

Як повідомляє місцевий канал 78, літак здійснив аварійну посадку в аеропорту "Пулково", Санкт-Петербург. Причиною екстреною посадки нібито стала пташка, яка попала у двигун.

За словами пасажирів, вони побачили вогонь у лівому двигуні та повідомили бортпровідників. Ті своєю чергою попередили пілотів про проблеми із судном.

Як повідомляли раніше, в російському аеропорту Сочі з крила літака "Уральських авіаліній" просто під час зльоту почало витікати пальне. Цю несправність випадково помітив диспетчер і сказав пілотам.

Оценка материала:

5.00 / 2
У двигун попала пташка: пасажирський літак, що прямував з Петербурга, подав сигнал тривоги 5.00 5 2
Політика / Росія
10.03.2023 442
Еще материалы раздела «Росія»