<
НОВИНИ ДНЯ: Опади та до + 25°С: прогноз погоди по Київщині на 16 червня  Наступ чи оборона: що українці думають про стратегію у війні з Росією  Більше сонця та до +33°C: прогноз погоди в Україні на тиждень із 17 червня  У неділю дощу не прогнозують лише на заході України  На вихідних погода в Україні почне змінюватися   На вихідних в Україні дощитиме майже в усіх областях  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогнозвсі новини дня
Політика
Україна
10.03.2023 563

Україна стає "бойовою лабораторією" для випробувань іранської зброї – Пентагон

За словами високопосадовця Міноборони США, Росія готова передати Ірану передові технології, щоб отримати іранську летальну допомогу.

9cd3e0c48e284e81830da9a3ea78e3f8_10.03.23

Україна стає так званою бойовою лабораторією для випробувань зброї Ірану за межами Близького Сходу. Пише ТСН. 

Про це повідомляє CNN.

"Кожен має бути готовим до того, як виглядатимуть сценарії загрози, якщо Іран застосує тактику, техніку та процедури, яких він навчився в Україні, і почне використовувати цю тактику примусу тут", - сказав високопосадовець Міноборони США, маючи на увазі Близький Схід.

За словами співрозмовника, Росія готова передати Ірану передові технології, щоб отримати іранську летальну допомогу.

Зазначимо, що коментар прозвучав напередодні візиту міністра оборони США Ллойда Остіна до Ізраїлю, де на порядку денному буде ірано-російське військове співробітництво.

Нагадаємо, що Іран заявив про створення ракети великої дальності, яка може летіти на 1650 км.

Українська розвідка тим часом поки що не зафіксувала факти отримання Росією іранських балістичних ракет, проти яких ППО України безсила.

Оценка материала:

5.00 / 2
Україна стає "бойовою лабораторією" для випробувань іранської зброї – Пентагон 5.00 5 2
Політика / Україна
10.03.2023 563
Еще материалы раздела «Україна»