<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
10.03.2023 460

Криптобіржа Binance заборонила росіянам купувати долари та євро через P2P

Криптобіржа Binance заборонила росіянам купувати й продавати долари, а також євро через свій p2p-сервіс. Рішення було прийнято в рамках десятого пакета санкцій ЄС проти Росії.

binance__gettyimages_1237878367_1_650x410_10.03.23

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Forbes.

Також зазначається, що біржа заборонила громадянам ЄС купувати й продавати рубля

"Для продовження використання Binance P2P користувачі можуть вибирати інші доступні фіатні валюти", - зазначив представник біржі та додав, що росіяни й надалі можуть використовувати рублі на криптомайданчику.

P2P-сервіси росіяни активно використовують в якості інструменту  для переказу грошей за кордон після ускладнення SWIFT-переказів. Завдяки таким сервісам можна переказати гроші з одного "гаманця" на інший або ж купити криптовалюту.

Нагадаємо, РБК-Україна писало про те, що Європейський Союз нещодавно ввів у дію десятий пакет санкцій проти Росії.

Оценка материала:

5.00 / 2
Криптобіржа Binance заборонила росіянам купувати долари та євро через P2P 5.00 5 2
Бізнес / Фінанси та банки
10.03.2023 460
Еще материалы раздела «Фінанси та банки»